Známa skladba zo Sám doma má nový videoklip: Bez tohto hitu si film nevieme predstaviť!

Sledovanie filmu Sám doma je počas Vianoc v mnohých rodinách tradíciou a hoci tento rok oslavuje 33. výročie od svojej premiéry, vždy si ho radi pozrieme. Neoddeliteľnou súčasťou filmu je aj skvelá a chytľavá hudba, ktorá krásne dopĺňa dej. Nuž, a k jednej z filmových skladieb vznikol aj úplne nový videoklip!

Film Sám doma vznikol pred 33 rokmi a keď ho americký režisér Chris Columbus začal točiť, ani netušil, akú kultovú snímku stvorí. Film sa udržal na prvej priečke návštevnosti kín celých dvanásť mesiacov. Medzi desiatimi najnavštevovanejšími zostal ešte rok potom. Za to si vyslúžil miesto v Guinessovej knihe rekordov ako najlepšia akčná komédia. Práve popularita snímky donútila tvorcov nakrútiť pokračovanie Sám doma: Stratený v New Yorku, ktoré bolo rovnako úspešné.

Súčasťou filmu je aj chytľavá muzika, ktorá mu dodáva tú správnu atmosféru. Viaceré z nich si pri sledovaní pravidelne "pohmkávame" a rozhodne medzi ne patrí aj pieseň Rockin´ Around The Christmas Tree od Brendy Lee. Táto skladba zaznie vo filme vo chvíli, keď sa Kevin snaží Mokrých banditov odstrašiť tým, že v dome zorganizuje veľkolepý vianočný večierok - s účasťou figurín z pivnice. Krásna pesnička má už neuveriteľných 65 rokov a Brenda sa rozhodla, že toto výročie oslávi so svojimi fanúšikmi novým videoklipom. Svetlo sveta uzrel začiatkom novembra a účinkujú v ňom aj hviezdy country neba - Tanya Tucker a Trisha Yearwood. Video má od svojej premiéry už fantastických 13 miliónov videní, čo znamená len jediné - pieseň má stále čo povedať!


Sledujte kultový film Sám doma už v piatok 22. decembra o 20:40 na JOJke!

Tagy: Sám doma