Viete, čím sa živil Hynek Čermák predtým, než sa stal hercom? TOTO povolanie by ste neuhádli!

Vynikajúci herec, ktorý má na svojom konte desiatky rolí, či už kladných, alebo záporných. Tie záporné sa navyše Hynkovi Čermákovi hrajú ľahko. S grázlami má totiž svoje osobné skúsenosti. Predtým, ako objavil kúzlo herectva, živil sa ako osobný strážca a vyhadzovač!

Ešte než sa okolo roku 1993 začal objavovať v televíznych seriáloch a celovečerných filmoch mal Hynek Čermák za sebou úplne inú kariéru. "Robil som dlho osobného strážcu aj vyhadzovača, ale už je to fakt dávno," zaspomínal si herec v Show Jana Krausa na deväťdesiate roky. "Legislatíva bola taká na vode, takže sme si robili, čo sme chceli. Kto sa nám nepáčil, ten letel a bodka," chváli sa dnes s úsmevom.

Táto skúsenosť sa mu potom v hereckej brandži mnohokrát vyplatila. "Je fakt, že pre mňa nie je problém zahrať parchanta, pretože som ich v živote stretol veľa a poznám tú ich psychológiu," doplnil s tým, že jediná možnosť, ako sa vysporiadať s takýmto človek, je byť ešte horší ako on. "To je jediné, čo na nich platí," dodal. Ani vo sne by ho nenapadlo, že sa vo svojich 50 rokoch k úlohe osobného strážcu vráti. "Keď mi režisér Tonda Procházka tú rolu ponúkol, tak som hovoril: Tondo, to je nezmysel, to ja už dávno neviem, takéto veci," bránil sa najprv Čermák, ktorý si vďaka osobným skúsenostiam zahral v muzikáli The Bodyguard!

Zdroj: Profimedia

Sledujte film Ledviny bez viny dnes o 20:35 na JOJke!