Najštýlovejšia lyžiarka v hre? Dara Rolins rozhodne vie, ako zaujať aj na svahu!

Kde inde, než v Taliansku, si užíva Dara Rolins so svojim partnerom, Pavlom Nedvědom, prvé novoročné dni. Spoločný čas sa rozhodli užiť si športom a vyrazili do talianskych Álp. Speváčkino priznanie vás ale možno šokuje.

Nie je vraj dobrou lyžiarkou. Speváčka sa netají tým, že nie je žiadny profík na lyžiach. Na kopcoch v talianskom Livigne mala tak čo robiť, aby dohnala svojho partnera. A nie je vylúčené, že práve futbalista dáva svojej láske súkromné inštruktorské lekcie. „Vlastne nie som veľmi dobrý lyžiar. U nás doma sa totiž - verte, neverte, nikdy veľmi nešportovalo. Som lyžiar samouk, na lyžiarke to totiž bolo o lyžovaní tiež až na poslednom mieste. Takže som skúsenosti nabrala až v dospelosti. Štýl jazdy nič moc, ale na svahu vyzerám repre a nejakým zázrakom pokorím každý kopec,“ priznala Dara Rolins na svojom Instagrame. Musíme uznať, že na svahu vyzerá naozaj štýlovo. S jej červenou bundou, čiernymi nohavicami a helmou to bola trefa do čierneho.

Aj tak si lyžovanie užíva, o to viac, keď je v spoločnosti svojich najbližších. „Samozrejme, že nesmú chýbať tí úplne najbližší, moja sestra Janka, Lola ani môj milovaný modrooký muž,“ pochvaľovala si speváčka.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)