Jessica Alba

Jessica Alba ako ju nepoznáte: Pozrite si najsexi fotky jej kariéry!

Z kresťanského dievčaťa vyrástla pravá dračica.

Krásna a zvodná herečka Jessica Alba vyrastala v kresťanskom prostredí, kde však príliš neobstála kvôli svojmu prirodzenému pôvabu, ktorý jej bol mnohými ľuďmi vyčítaný.  Vďaka jej prirodzenej kráse sa nevyhla ani ponukám na nahé filmové scény, ktoré však odmietla. Mala tiež spor s časopisom Playboy, ktorý umiestnil jej fotografiu na titulnú stranu bez jej dovolenia.  Dohodla sa na vyrovnaní vo forme nešpecifikovanej finančnej čiastky, ktorú časopis poukázal na konto jednej z nadácií, ktoré mladá herečka podporuje. Hoci by ste ju vo filme hľadali nahú iba márne, s radosťou sa necháva fotiť sporo odetá a v sexi pózach, v ktorých ukazuje svoje dokonalé krivky.

Jessica Marie Alba má po otcovi mexické a po matke dánsko-francúzske korene. Jessica vyrastala spolu so svojim asi o rok mladším bratom Joshuom Albom. Kvôli kariére jej otca v Air Force sa rodina často sťahovala, čo sa odrazilo na zdraví jeho dcéry. Jessica mala v mladosti pomerne časté zdravotné problémy: dvakrát jej zlyhali pľúca, trpela zápalmi pľúc 4 – 5-krát ročne, trpela tiež na astmu, mala zápal slepého čreva a cystu na mandliach. Po tom, čo rodina prestala cestovať a v jej deviatich rokoch sa znovu usadila v Kalifornii, jej zdravotné problémy ustali. Záujem o herectvo Jessica prejavila už vo veku päť rokov. V dvanástich rokoch začala chodiť na prvé lekcie herectva a o deväť mesiacov na to podpísala zmluvu s agentúrou. Strednú školu ukončila veľmi mladá, vo veku šestnásť rokov.

Jessica sa na filmovej scéne mala prvý raz objaviť v pôvodne malej roli v komédii Všetko je dovolené v roku 1994. V rovnakom roku bola angažovaná do jednej z hlavných úloh v seriáli Delfín Flip. V roku 1999 sa objavila v menšej úlohe v úspešných romantických komédiách NepobozkanáRuka Zabijak. Medzi jej najznámejšie filmové kúsky patrí Fantastická štvorka, kde si zahrala jednu z hlavných postáv, Invisible woman, ale aj hudobný snímok Honey, či akčný thriller Sin City – mesto hriechu.

Nenechajte si ujsť dokonalú krásku Jessicu Albu vo filme fantastická štvorka už dnes o 15:30 na JOJke