Emma Stone pred rokmi priznala, že nechce deti: Prečo sa napokon rozhodla stať sa matkou?

Patrí medzi najžiadanejšie herečky v Hollywoode. Kariéra pre ňu bola vždy veľmi dôležitá. Nie na úkor súkromia. Pred rokmi prezradila, že deti mať nechce, v roku 2021 však na svet priviedla dievčatko Louise Jean McCary!

Pôvabná červenovláska patrí medzi veľké tajnostkárky, čo sa jej súkromia týka – utajila svadbu so známym scenáristom, Daveom McCarym, a takmer aj tehotenstvo. Keďže dieťatko počali počas vyčíňajúcej pandémie, neukazovala sa Emma často na verejnosti, pár mesiacov pred pôrodom, s už výrazným bruškom, ju fotografi zachytili na prechádzke v meste. Emma roky predtým vyhlasovala, že sa matkou stať nechce!

Američanka pritom dlhé roky vyhlasovala, že rozhodne nie je typom ženy, čo sníva o svadbe a výchovu detí berie ako to najdôležitejšie v živote. Deti vlastne nemala rada. "S pribúdajúcim vekom sa môj pohľad na deti ale zmenil. Nikdy som ich ani nestrážila, nestarala sa o ne, ani nič také. A ako teenager som dokonca vyhlasovala, že sa nikdy nevydám a nikdy nebudem mať deti. A potom som zostarla a zrazu som zistila, že sa naozaj chcem vydať, a naozaj chcem mať deti…" Prezradila úprimne magazínu E! News. Zlomilo sa to práve, keď spoznala svojho manžela a po svadbe si zamilovala aj manželský život!

​Emmu Stone môžete počuť v originálnom znení v rozprávke Krúdovci. Tú si nenechajte ujsť už dnes o 20:40 na JOJke so slovenským dabingom!

Tagy: Emma Stone