Kráľ zvierat je z kola von! Kto sa skrýval pod maskou Leva?

Už je z kola von. Večer plný tanca, spevu a zábavy sa skončil pre kráľa zvierat. V šou Zlatá maska vypadol Lev. Kto sa skrýval v jeho kostýme?

Ďalší večer plný zábavy, tanca, spevu a humoru je za nami. V jedinečnej šou Zlatá maska sa predstavilo ďalších šesť celebrít prezlečených v kostýmoch, ktorých úlohou je chrániť si svoju identitu. Úlohou detektívov je zase odhaľovať ich totožnosť alebo si aspoň tipnúť, kto to môže byť. Na pódiu sa dnes predviedol aj kráľ zvierat - Lev, ktorý síce chcel kraľovať v tejto šou, ale tak celkom mu to nevyšlo. Hoci s piesňou od kapely Lucie Černí andělé zažiaril rovnako ako so svojím kostýmom, v dueli proti Robotovi sa ocitol v ohrození, až napokon definitívne vypadol. Celebrite, ktorá sa pod kostýmom inšpirovaným francúzskym kráľom Slnka Ľudovítom XIV. ukrývala, teda neostalo iné, ako odhaliť svoju prísne utajovanú identitu. V maske Leva spieval herec a hádač z jojkárskeho Inkognita Maroš Kramár. Bol to aj váš tip? 

Zdroj: TV JOJ

V nedeľu sa na pódiu opäť predvedú masky, ktoré ostali v hre. Nebudú chýbať ani vtipní a rozhľadení detektívi, ktorí sa budú snažiť odhaliť identitu ukrývajúcich sa celebrít. O zábavu bude určite postarané a preto nezabudnite sledovať Zlatú masku aj v nedeľu o 20:35 hod. na JOJke!

Pozrite si ešte raz vystúpenie Leva:

Ďalší skvelý večer plný zábavy, hudby, tanca a spevu si nenechajte ujsť už v nedeľu o 20:35 hod. na JOJke!