Andrea Verešová ukázala svoje dve rozkošné ratolesti! Ktoré z detí sa na mamu podobá viac?

Andrea Verešová je nielen úspešná modelka, ale aj skvelá mama. Doma má dve krásne ratolesti, ktoré stihli už aj vyrásť. Dcéra Vanesska je už dokonca tínedžerka a syn Daniel oslávil svoje 11. narodeniny. Ktoré z detí sa viac podalo na krásnu maminu?

Andrea Verešová síce nedávno oslávila okrúhlu štyridsiatku, no málokto by jej tento vek aj skutočne tipoval. Postavičku ako lusk, ktorú jej môžu závidieť aj o polovicu mladšie ženy, sa jej podarilo udržať si aj po dvoch pôrodoch a krásna tvár je len ozdobou jej dokonalého tela. Na šarme jej neubrali ani mamičkovské povinnosti a je až neuveriteľné, že jej dcéra Vanesska má už 13 rokov. Syn Daniel tento rok oslávil svoje 11. narodeniny.

​Andrea nedávno zavesila na sieť fotografiu s oboma svojimi ratolesťami. Už na prvý pohľad je vidieť, že Vanesska akoby mame z oka vypadla. Majú nielen rovnaký úsmev, ale aj farbu očí. Veď posúďte sami.

Andrea Verešová zajtra zahviezdi v  jedinečnej šou Zlatá maska, kde bude v úlohe detektívky, ktorá bude odhaľovať, ktorá celebrita by sa mohla skrývať pod maskou. Pomáhať jej budú aj skúsení kolegovia, a to Jiřina Bohdalová, Jakub Prachař a Michal Hudák. Nenechajte si ujsť Zlatú masku s Andreou Verešovou. 

Už zajtra sledujte Zlatú masku s Andreou Verešovou o 20:35 hod. na JOJke!