Sklamanie po vypadnutí zo Zlatej masky nedokázala skryť: Eva Burešová v zákulisí otvorene prehovorila!

V nedeľu v šou Zlatá maska vypadla hviezda českého šoubiznisu - Eva Burešová. Jej koniec mnohých prekvapil, pretože jej výkony boli famózne. Čo na to povedala speváčka a herečka v zákulisí?

V nedeľu v šou Zlatá maska skončil kostým Jednorožca, v ktorom sa ukrývala mladučká herečka a speváčka Eva Burešová. Jej vypadnutie mnohých prekvapilo, pretože v prvý večer zaspievala baladou od Mariky Gombitovej Vyznanie, čím mnohým vyrazila dych. O týždeň neskôr sa predviedla s piesňou Chandelier od interpretky menom Sia a opäť si vyslúžila obrovský potlesk. Avšak detektívi v zložení Jiřina Bohdalová, Marta Jandová, Jakub Prachař a Michal Hudák napokon v dueli, v ktorom sa ocitla s Ufonom, rozhodli, že práve ona má prezradiť svoju identitu. 

Zdroj: TV JOJ

Keď sa vypli kamery a Eva sa presunula do zákulisia, doľahli na ňu emócie. Posťažovala sa, že keď mala masku na sebe, nemohla rozprávať a hlavne nechápala, ako môžu niekomu zakázať hovoriť. Prezradila, že je z vypadnutia smutná. "Ja nechcem ísť domov, mne sa tu páčilo," priznala v zákulisí sympatická tmavovláska.

Eva Burešová je česká 27-ročná herečka a speváčka. Pochádza z hudobnej rodiny a tak sa niet, čo čudovať, že už v ôsmich rokoch začala študovať operný spev. Jej divadelný debut nastal v 14 rokoch v detskej opere Kolotoč. Neskôr vyštudovala konzervatórium v Prahe. Keďže je mimoriadne nadaná, už v druhom ročníku sa jej podarilo získať trojrolu Gity, Džamily a slúžky v muzikáli Baron Prášil. Zahrala si company muzikálov Jesus Christ Superstar a Vražda za oponou. Po dvoch rokoch konzervatórium opustila a prešla na štúdium na súkromnom medzinárodnom konzervatóriu, kde študovala odbory muzikál, jazz a world music.

V roku 2011 sa rozhodla skúsiť šťastie aj v talentovej šou Česko Slovensko má talent. Pred porotou zahviezdila piesňou Listen od Beyoncé a nakoniec sa dostala až do finále. Neskôr pôsobila vo viacerých muzikáloch a objavila sa aj na televíznych obrazovkách. Zahviezdila napríklad v seriáloch Modrý kód a Slnečná.

Eva Burešová je od roku 2017 hrdou maminou syna Nathaniela, ktorého má s bývalým priateľom, hudobníkom Michaelom Krásným.

Pripomeňte si jej posledné vystúpenie: 

Nenechajte si ujsť Zlatú masku aj túto nedeľu o 20:35 hod. na JOJke!