Cher, Lady Gaga aj Katy Perry: Hity od týchto speváčok vás v šou Zlatá maska zdvihnú zo stoličiek!

Už sa to blíži. Dnes večer sa opäť predvedie päť celebrít, ktorých identita zostane počas vystúpení úplne zahalená. Podarí sa detektívom prísť na to, ktoré známe tváre sa pod maskami ukrývajú?

Pohodlne sa usaďte na gauč a nenechajte si ujsť dnešnú šou Zlatá maska. Čakajú vás skvelé vystúpenia. Na pódiu sa vystrieda päť masiek, ktoré budú spievať známe hity. Ich hlavnou úlohou bude zamaskovať, kto sú v skutočnosti. Tentokrát však nebudú len spievať, ale s moderátorom Martinom Pycom Rauschom aj prehodia niekoľko slov. Teda presnejšie, povedia dve indície detektívom, ktorí budú hádať, kto sa pod tou ktorou maskou skrýva. Jedna nápoveda pritom bude skutočná, tá druhá falošná, ale len zahalená celebrita vie, ktorá je ktorá. V kostýme sa pritom môže ukrývať športovec, hudobník, komik, modelka alebo herec, o ktorom by ste nikdy neboli povedali, že vie spievať.

​Ako to bude prebiehať?

Pódium aj dnes večer ovládnu masky. Predvedie sa ich celkovo päť, konkrétne Robot, Bubák, Králik, Panda a Zmrzlina. Po každom vystúpení sa k slovu dostanú aj detektívi, ktorí budú hádať, kto by sa v kostýme mohol skrývať. Každá maska im ešte priamo na pódiu pomôže, keď prezradí jednu falošnú a jednu skutočnú indíciu, pričom, samozrejme, neprezradí, ktorá je ktorá. Nakoniec sa na pódiu objaví všetkých päť masiek a detektívi spolu s divákmi budú rozhodovať, ktoré tri postúpia ďalej a ktoré dve sa ocitnú v ohrození. Z nich jedna následne odhalí svoju identitu.

Piesne, s ktorými budú masky bojovať o hlasy detektívov a divákov:

Robot - Bad Romance, Poker Face, Just Dance (Lady Gaga)
Bubák - The Shoop Shoop Song (Cher)
Králik - Fallin´ (Alicia Keys)
Panda - Deti stratenej generácie (Rytmus feat. Ego)
Zmrzlina - Firework (Katy Perry)

Úlohy detektívov sa tentokrát zhostia Jiřina Bohdalová, Andrea Verešová, Jakub Prachař a vždy vtipný Michal Hudák. Podarí sa im uhádnuť identity masiek? A ktorá celebrita dnes odhalí svoju tvár? To sa dozviete už dnes večer v šou Zlatá maska.

Nenechajte si ujsť šou Zlatá maska už dnes o 20:35 hod. na JOJke!

Tagy: Zlatá maska