Dnes večer to na plné pecky odpália štyri masky! Poznáme hity, s ktorými zabodujú!

Už dnes večer po premiére vtipného seriálu Uhorčík sa pohodlne usaďte a vychutnajte si ďalšiu zábavu so šou Zlatá maska. Rozhodne sa máte na čo tešiť.

Dnes sa na pódiu predvedú štyri masky. Tie sa budú nielen snažiť utajiť svoju identitu, ale aj zabodovať u detektívov a divákov. Veď na konci večera bude musieť jedna maska odhaliť svoju pravú tvár. V kostýme sa pritom môže skrývať športovec, hudobník, komik, modelka alebo herec, o ktorom by ste nikdy neboli povedali, že by sa uživil aj ako spevák. Večerom bude sprevádzať ostrieľaný moderátor Martin Pyco Rausch.

​Na pódiu sa dnes predvedú Ufon, Buldoček, Chobotnička a Bubák. Detektívi a diváci budú hlasovať, ktoré z masiek chcú vidieť ešte vystupovať a ktorá pôjde z kola von. Kým však jedna z celebrita odhalí svoju identitu, všetky štyri masky zaspievajú nielen pieseň sami za seba, ale si na záver zanôtia aj spolu. Ako im to pôjde? To sa dozviete už dnes večer.

Piesne, s ktorými budú masky bojovať o hlasy detektívov a divákov: 

Ufon - Believer (Imagine Dragons)
Bubák - So What (Pink)
Buldoček - Dávej, ber (Sagvan Tofi)
Chobotnička - I Wanna Dance With Somebody (Whitney Houston)

Do kresiel pre detektívov si tentokrát sadnú Jiřina Bohdalová, Jakub Prachař, Libor Bouček a Michal Hudák. O zábavu tak bude zaručene postarané.

Nezabudnite sledovať Zlatú masku už dnes o 21:30 hod. na JOJke!

Tagy: Zlatá maska