Namiesto oddychu choroba? Celeste Buckingham na Madeire potrápilo zdravie!

Celeste Buckingham, ktorá sa aktuálne nachádza spolu so svojimi blízkymi na Madeire, priznala ďalšie zdravotné problémy. Ako sa zdá, táto mladá kráska má, ako sa ľudovo hovorí, "stále niečo". Aj keď zostáva tajomná ako hrad v Karpatoch.

​Pôvabná speváčka hitov Run, Run, Run, Time is Ours alebo I Was Wrong si v živote prešla mnohými chorobami. Život celebrity pod drobnohľadom ju priviedol k nebezpečnej poruche príjmu potravy, trpela anorexiou a držala nezmyselné hladovky, kvôli čomu mala následné zdravotné problémy. Za všetkým je jej podlomené duševné zdravie - trpí vraj dysmorfofóbiou, čo je psychická choroba spočívajúca v tom, že jedinec je presvedčený o vlastnej škaredosti či vrodenej deformite. A sužujú ju aj depresie, ktorým rozhodne nepridal fakt, že sa kvôli pandémii koronavírusu nemohla dlhý čas vidieť so svojimi najbližšími. Tí totiž žijú na Madeire.

Na toto portugalské súostrovie sa vydala hneď, ako jej to vládne opatrenia povolili, a odvtedy je stále tam. "Úprimne neviem, kedy sa vrátim," zverila sa ešte v polovici septembra, teda ešte pred vypuknutím druhej vlny pandémie koronavírusu. Namiesto toho, aby tu načerpala nové sily a mohla sa opäť vrhnúť do sveta šoubiznisu, ktorý ju podľa jej vlastných slov zničil ako fyzicky, tak psychicky, sa tu však musela popasovať s chorobou. "Po niekoľkých dňoch zdravotných problémov sa konečne cítim lepšie," hlásila svojim fanúšikom na sociálnej sieti. "Nebojte sa, našťastie to nebolo nič vážne, ale uvedomila som si, že človek má pocit, že dokáže všetko, len kým je zdravý. A berie to ako samozrejmosť. Je potrebné vážiť si svoje telo, a tak si dnes prajem, aby sme všetci boli šťastní a zdraví," dumala na Instagrame tmavovláska. Či ju potrápil koronavírus alebo niečo úplne iné, to neprezradila.