Celeste Buckingham oddychuje na Madeire: Vyzerá tak dobre, ako už dávno nie!

Speváčka Celeste Buckingham si v posledných mesiacoch prešla pomerne ťažkým obdobím, kedy ju trápili psychické problémy a odlúčenie od rodiny kvôli koronavírusu. Teraz je však so svojimi blízkymi na Madeire, kde naberá nové silu. Vidno, že jej to prospieva, pretože vyzerá tak dobre, ako už dávno nevyzerala.

​Speváčka Celeste Buckingham sa po dlhšom čase ozvala svojim fanúšikom prostredníctvom sociálnej siete. Pôvabná tmavovláska sa totiž na celý dlhý mesiac odmlčala a ako sa zdá, počas tejto doby sa zamerala na prácu a vlastnú duševnú pohodu, ako sama priznala. Aj to je dôvod, prečo sa nehrnie späť na Slovensko. "Už som späť - teda, na Instagrame. Inak sa stále nachádzam na Madeire a úprimne neviem, kedy sa vrátim," napísala.

Mladá speváčka, ktorá priznala, že trpí dysmorfofóbiou, čo je psychické ochorenie spočívajúce v tom, že jedinec je presvedčený o vlastnej škaredosti a zúfalo túži po dokonalosti, čo môže vyústiť aj napríklad do poruchy príjmu potravy, čím si prešla aj Celeste, je na jednom z najznámeších portugalských súostroví v Atlantickom oceáne šťastná. "Užívam si slniečko, makám na albume, trávim čas s rodinou, ale hlavne, konečne sa dávam dokopy duševne a fyzicky. Už si ani nepamätám, kedy som sa naposledy tak dobre cítila...," prezradila. Ruku na srdce, tá spokojnosť sa odráža aj v jej tvári.