Už hral kadečo, jednookého ešte nie: Csongor Kassai sa v ZOO postará o zábavu!

Viac o Okovi sa dozviete z rozhovoru.

Csongor Kassai, predstaviteľ jedného z ošetrovateľov v seriáli ZOO, ktorý počúva na meno Oko, mal počas príprav na seriál menšie produkčné problémy. „S hercom Palim Šimunom sme si nevedeli nájsť spoločné termíny na nakrúcanie. Chvíľu to vyzeralo, že toho veľa nenatočím. Nakoniec sme na to museli ísť tak, že sme sa nebavilo o dňoch ale o hodinách, kedy môžeme točiť,“ prezradil nám Csongor. Našťastie sa im problém vyriešiť podarilo a túto podarenú dvojicu uvidíme v ZOO často.

Aký je Oko? Trošku hipík, slobodný mládenec. Myslí si o sebe, že má zázračné schopnosti. Je napríklad presvedčený, že vie komunikovať so zvieratami. Vyjde mu tak každý desiaty pokus, vie to ale potom odprezentovať veľmi vierohodne. Mimochodom, naozaj má len jedno oko a preto nosí cez druhé pásku ako filmový pirát. Okrem toho rád dáva rady svojmu kolegovi Ičovi, ktorého stvárňuje spomínaný Pali Šimun, lebo ten nevie, ako sa balia ženy. No aj Oko svoje skúsenosti len odpozoroval z dvoriacich rituálov v zvieracej ríše, takže to skôr nedopadá ako dopadá...

A čo Csongor hovorí na nakrúcanie so zvieratami? Prezradíme vám, že mu po chrbte behal nosáľ! Viac sa dozviete z videa. Nezabudnite si v pondelok 11. januára zapnúť JOJku, o 20:35 štartuje ZOO!

?video_source=pages_finch_thumbnail_video&theater" target="_blank" class="external-link-new-window" title="Opens external link in new window" data-htmlarea-external="1">Na facebooku ZOO nás Csongor poučil o mravcoch. Tieto malé tvory dokážu prekvapiť. Vedeli ste, že... pozrite si VIDEO!