Richterová otvorene o začiatkoch v ZOO: Z Koleníka bola v rozpakoch!

Ktoré scény v seriáli sa jej hrali najťažšie?

Seriál ZOO na obrazovkách Jojky pokračuje aj naďalej, pričom v neľahkej situácii sa aktuálne nachádza postava Dominiky Richterovej Lucia. Konečne sa dozvedela, že novou láskou Petra sa stala jej sestra, čo nenesie vôbec ľahko. Herečka priznáva, že práve tieto momenty sa jej hrali úplne najhoršie. Najťažšie boli scény, kde sa rozchádzame s Jankom a hádky s Táničkou. Mám ich veľmi rada,“ povedala Dominika v jedinečnom online chate v aplikácii Divano, kde diskutovala spoločne s vami počas nedávnej epizódy Zoo.

Dominika je však šťastná, že jej prischla práve postava Lucie a nikdy by nemenila. Rovnako sa teší zo svojich hereckých partnerov. „Táňa je o veľká osobnosť a výborná herečka. Zbožňujem ju. Rovnako úžasne sa mi hrá s Jankom, ktorého s Přemekom Boublíkom poznám najdlhšie,“ povedala. V súvislosti s príťažlivým Jankom Koleníkom ale priznala, že sa v začiatkoch pri skúšaní spoločných obrazov neraz zapýrila. Priznám sa, že som rozpaky mala asi ako každá žena. Červeň ma neobišla,“ prezradila so smiechom. Jej partner, herec Juraj Bača, ale dôvod na žiarlivosť nemal. "Jurko je pre mňa nenahraditeľný," dodáva.

Dominika toho vo vašom online chate priamo v priebehu vysielania Zoo v aplikácii Divano prezradia oveľa viac. Čakali by ste, že chcela byť niekedy skúmať sopky či tornáda? Prečítajte si vaše najzaujímavejšie otázky a Dominikine odpovede a nezabudnite, že seriál ZOO pokračuje aj naďalej v pondelky a utorky o 20:35 na Jojke.

Dominika Richterová odpovedá

Máš pocit, že si sa už vďaka Paneláku a Zoo stala hviezdou?
Nie som hviezda, aspoň sa tak necítim. V každom prípade, mám práce za vagón, za čo som vďačná.

Ako sa vám darí s priateľom Jurkom?
S Jurom sa máme super, ale chýbame si, keďže aktuálne bývam v Česku. Inak poslúcha tak, ako každý chlapec. Rád seká dobrotu, inokedy ma hnevá, ale to na ňom milujem. Nikdy sa s ním nenudím :)

Čo najradšej nosíš?
Najradšej mám tepláky, ale nosím rifle.

Chodila by si reálne s Petrom (postavou), keby si nemala priateľa?
Keby ma chcel, nie je pochýb :D Ale je odo mňa dosť starší a myslím, že Jurko je pre mňa nenahraditeľný ;) Nemenila by som.

Ktoré zvieratko v Zoo máš najradšej?
Najviac sa mi páčil tigrík a opička.

Ako sa ti hrá s Táňou Pauhofovou?
Je to veľká osobnosť a výborná herečka. Zbožňujem ju.

Ste si s postavou Lucky podobné?
Ja ako Dominika Richterová neprežívam veci tak tragicky ako Lucka :)

Nemala si rozpaky zo začiatku hrať s Jankom? Keďže je príťažlivý chlap...
Priznám sa, že som rozpaky mala asi ako každá žena :) Červeň ma neobišla :D

Aké je to bozkávať sa s Jankom Koleníkom?
Pri točení bozkávacích scén s Jankom som si to, priznám sa, ani neuvedomovala. Je to pre mňa práca a človek sa musí sústrediť na mnoho ďalších vecí ;) Je to však herec a ja tiež, neriešime, či sa bozkávame.

Ako sa ti hralo s Riškom?
S Riškom sa mi natáčalo úžasne, je výborný.

Išla by si aj ty do Afriky?
Hneď by som šla do Afriky, keby pred mojím príchodom vychytali všetky hady :D

S ktorým kolegom zo Zoo máš najlepší vzťah?
Najdlhšie sa poznám s Přemekom Boublíkom a Jankom Koleníkom.

Chcela si byť herečkou od malička?
Nechcela som byť od detstva herečkou, ale život mi to priniesol a ja som sa do toho zamilovala. Najprv som chcela byť mníška, potom horolezkyňa. Ako malá som dokonca chcela skúmať tornáda a sopky... :) A nakoniec som chcela byť mechanička počítačových sietí, ale som šťastná, že ma rodičia od toho odhovorili. Dnes ledva zapnem počítač :)

Čo rada robíš vo voľnom čase?
Rada korčuľujem, čítam knihy a oddychujem ;) Milujem more.

Aké zvieratká máš najradšej a aké by si chcela mať doma?
Mám rada všetky zvieratá okrem hadov :) Ako dieťa som ale vždy chcela opicu ;) A splnilo sa mi s ňou hrať :)

Je ťažké byť herečkou?
Keď milujete svoju prácu, ide všetko ľahšie. Jasné, že je to niekedy ťažké, ale myslím, že sa to týka úplne všetkých oborov. Každý má ale iné nároky :) Dôležité je mať svoju prácu rád. Potom sa zabúda na ťažké a zlé a prináša to radosť :)

Ktoré scény v Zoo sa ti hrali najťažšie?
Najťažšie boli scény, kde sa rozchádzame s Jankom a hádky s Táničkou. Na ňu sa ťažké dá byť zlý, je úžasná.

Ako dlho sa pripravuješ na natáčanie Zoo?
Priznám sa, že zo začiatku som sa učila aj dva týždne na jeden natáčací deň, ale teraz to zvládnem aj deň predtým :) Podľa toho koľko toho máme a koľko je času. Pamäť sa dá vytrénovať :)

Sleduješ samú seba v televízii?
Je zvláštne pozerať sa na seba. Kedy som to nevedela, ale teraz to robím, aby som sa naučila zo svojich chýb. Stále si ale neuvedomujem, že nás sledujú státisíce divákov.

Ako si sa dostala k postave Lucie?
Do Zoo som sa dostala cez konkurz, ale hlavne od strednej školy študujem herectvo. Takže aj tá škola je v živote dôležitá, aby sme sa mohli niekam dostať :) Samozrejme som ale mala z pekla šťastie :)

Keď by si nemala stvárňovať Luciu, akú postavu by si si rada zahrala?
Keby ma nevzali na rolu Lucie, určite by som bola veľmi smutná, lebo mi prirástla k srdcu a myslím, že iná rola by sa mi ani nehodila :) V seriáli je však veľa krásnych rolí, ale Lucka je Lucka :)