Na JOJku prichádza veľkolepý historický seriál: Pozrite si prvú ochutnávku z tajomného Betliara!

Máte sa na čo tešiť.

Celú jeseň sme nakrúcali v krásnych priestoroch kaštieľa Betliar, aby sme vám mohli priniesť unikátny projekt, aký na slovenských televíznych obrazovkách nemá obdoby. 1890 je názov originálneho slovenského historického seriálu s kriminálnou zápletkou, ktorý prináša napätie, drámu, romantiku i humor v atraktívnom prostredí zámku Betliar. Zahviezdi tu tiež množstvo obľúbených i nových hereckých tvárí zo Slovenska i zahraničia 

Ako prezradil na svojom facebookovom profile generálny riaditeľ JOJky Marcel Grega, seriál 1890 prinesie nevšednú a výpravnú filmársku prácu, unikátnu atmosféru života v Uhorsku aj napínavý dej plný zvratov, nečakaných momentov i humoru. "S historickou detektívkou sa ocitnete vo fascinujúcom období plného povier, legiend ale aj vynálezov a objavov, ktoré menili svet, situovanom na konci 19. storočia. Spoznáte množstvo skvelých nových hercov či známe tváre v netradičných úlohách, ktoré si pochvaľovali precíznu a mimoriadne kvalitnú výrobu," napísal Grega na svojom profile.

V hlavných úlohách sa predstavia mená ako Ján Koleník, Stanislav Majer, Milan Ondrík, Martin Nahálka, poľský herec Lukasz Kos, Anikó Vargová či Filip Kaňkovský. Malú ochutnávku seriálu 1890 už môžete vidieť aj v našom vysielaní vďaka prvým trom spotom, ktoré nájdete aj v našom videu.  

Ďalšie informácie o seriáli 1890 vám prinesieme čoskoro na webe joj.sk!

HLÁŠKYZO SERIÁLU