Odrátavajme spolu posledný mesiac: Poznáme dátum štartu seriálovej novinky 1890!

Máte sa rozhodne na čo tešiť.

Na JOJku prichádza ďalší z pôvodných veľkolepých seriálov, ktoré diváci jednoducho milujú. 1890 je nový dramatický seriál s kriminálnou zápletkou. Okrem napätia a prekvapivých zvratov v ňom diváci uvidia aj dobrodružné, romantické a humorné prvky. 

Tvorcovia sa pri jeho príprave nechali inšpirovať podmanivou prírodou a unikátnou atmosférou slovenského Gemera, predovšetkým kaštieľom Betliar a jeho blízkym okolím, kde sa nakrúcal počas celej jesene. Dej príbehu situovaného do konca 19.storočia vtiahne diváka do fascinujúceho obdobia, v ktorom sa ľudové povery a viera v mágiu či nadprirodzené bytosti miešajú s príchodom prevratných technických vynálezov ako napríklad telefón či automobil a s objavmi dodnes využívaných kriminalistických metód a postupov ako daktyloskopia či balistika.

Tešte sa nielen na napínavý príbeh, ale aj skvelé herecké obsadenie. Svoje umenie nám predstavia herci ako napríklad Ján Koleník, Milan Ondrík, Martin Nahálka, Anikó Vargová Vica Kerekes, Stanislav Majer, Filip Kaňkovský, Lukasz Kos a mnohí ďalší. Okrem toho však spoznáme aj mnoho nových neopozeraných hereckých tvárí. Seriál 1980 odštartujeme už v nedeľu večer 5. marca na JOJke!

Seriál 1890 štartujeme už 5. marca. Ďalšie informácie vám prinesieme na webe joj.sk!

HLÁŠKYZO SERIÁLU