Najväčšie hviezdy 1890 ako ste ich ešte nevideli: Takto sa odviazali Koleník s Ondríkom!

Zabavte sa s nimi aj vy.

Neodmysliteľnou súčasťou obľúbeného seriálu 1890 je titulná pieseň, ktorá sa objavuje každú nedeľu pred začiatkom i po skončení epizódy. Autorom je Samo Smetana zo skupiny Banda. Tento hit vznikol ešte v roku 2011 na námet horehronskej ľudovej piesne. Tvorcom seriálu 1890 sa však napokon zapáčila natoľko, že požiadali jej autora Sama Smetanu, aby ju upravil a pretextoval do takej podoby, aby sa mohla stať jeho titulnou skladbou.  

Povedomý hlas zas patrí známemu spevákovi Jurajovi Benetinovi zo skupiny Korben Dallas. Kapela je divákom JOJky známa aj vďaka tomu, že názov ich piesne Za sklom napokon poniesol aj rovnomenný jojkársky akčný seriál a samotná pesnička sa vtedy stala titulnou skladbou.

Ešte pred samotným štartom seriálu sme zastihli hlavných predstaviteľov hercov Jána Koleníka, Milana Ondríka, Anikó Vargovú  a Łukasza Kosa, ako spoznávali vtedy ešte budúci hit. Text však poznal v tom čase len Koleník, ktorý však svojich hereckých kolegov "hodil do vody" a raz-dva uviedol do deja. Všetci štyria si spolu strihli hudobný koncert, aký sa len tak často nevidí. Spevácke kvarteto sa poriadne odviazalo a napokon vznikla titulná skladba 1890 vo veľmi príjemnej a veselej verzii. Zasmejte sa na našom videu na originálnej verzii piesne 1890 s hlavnými predstaviteľmi seriálu ako ich nepoznáte!

Seriál 1890 pokračuje s predposlednou epizódou v nedeľu o 20:35 na JOJke!

HLÁŠKYZO SERIÁLU