Slzy dojatia a nečakané prekvapenie: Na posledný deň v 1890 Vica Kerekes tak skoro nezabudne!

Toto rozhodne nečakala.

Seriál 1890 sa blíži do svojho veľkolepého finále. Po trinástich týždňoch spoznáme už najbližšiu nedeľu sériového vraha a Démona z Tiesňavy. Pre hercov a tvorcov sa však dej skončil už v decembri po náročných štyroch mesiacoch strávených na pľaci v teple i v zime. Na toto krásne obdobie budú všetci s radosťou a nostalgiou spomínať celý život. Medzi nimi aj skvelá herečka Vica Kerekes, ktorá stvárňovala Černého ženu Máriu. Tvorcovia si pre ňu pripravili na jej posledný nakrúcací deň obrovské prekvapenie. Na konci obrazu, v ktorom prišla Mária za svojím postreleným manželom do nemocnice, tvorcovia herečke zatajili, že už je v skutočnosti dotočené.

1890 - Vica Kerekes posledna klapka 1890 - Vica Kerekes posledna klapka Zdroj: joj.sk

Vymysleli si na Vicu, že Černého vizáž nie je úplne v poriadku a ešte potrebuje viac „potu“. Stanislav Majer teda na chvíľu odbehol preč, no vzápätí sa vrátil s obrovskou kyticou, čo Vica rozhodne nečakala. „Bolo to neskutočné. Pritom sme už skončili. Mali sme veľký celok, veľký detail a ja som si myslela, že sa to podarilo. Pán režisér však povedal, že musíme partnera ešte orosiť. Hovorím, že normálne kvapká a má na sebe pot, tak sa mi to zdalo divné,“ hovorí seriálová Mária. Napokon ju však takýto šok príjemne prekvapil a dokonca jej vyhŕkli aj slzy dojatia.

Emotívny však nebol len posledný deň, ale aj celé nakrúcanie na Gemeri, ku ktorému má Vica bližšie než väčšina jej kolegov. „Cítila som sa tu ako doma, lebo táto oblasť je trochu ako moja oblasť, keďže som sa narodila vo Fiľakove. Bola to výnimočné. Keď som prišla sem, cestou sem som sa zastavila u rodičov a strávila som tam pár dní," dodáva medzinárodne známa herečka. Pozrite si vo videu, aké krásne prekvapenie jej vystrojili kolegovia z 1890.

Sledujte finále seriálu 1890 už v nedeľu o 20:35 na JOJke!

HLÁŠKYZO SERIÁLU