Veľké faux pas Richarda Sulíka hneď v úvode: Aby food influencer TOTO nevedel?!
Blížime sa do finále tohto týždňa Bez servítky. V jeho závere uvidíte bývalého poslanca a aktuálne food influencera. Richard Sulík prevedie hostí zaujímavým menu, ktoré ešte k tomu aj naservíruje veľmi originálne. Dezert ponúkne hosťom napríklad v petriho miskách. Možno by vám nenapadlo creme brûlée servírovať práve takto. "Čo môže byť lepšia pochvala, ako to, že všetko zjedia?" Nebude hostiteľ v závere skrývať radosť!
Trúfate si navariť za 3000 eur? Okrem tisícky za účasť si ako výherca odnesiete ďalších 2000 eur! Ak si na výzvu trúfate, prihláste sa TU ešte dnes!
Avšak, ešte pred samotným jedením, akonáhle si hostia zasadnú k stolu zo štyristo rokov starého duba, nastane menšie faux pas zo strany hostiteľa. Príbor totiž položí úplne zle a ihneď si to všimne nejeden z hostí. "Ak dovolíš, ja si len upravím príbor podľa správností, vidlička sem, nožík opačne sem a opačne čepeľ," upraví ho Adriana. "Profík, ktorý robí laboratórne testy na potravinách, by mal vedieť, ako položiť príbor," zaznie z úst Adama. Na food influencera by sa patrilo, aby vedel správne uložiť príbor. "Ja som na toto úplne ľavý, tak si nechám poradiť," prezradí úprimne hostiteľ. Nič to však nezmení na tom, že Richard ponúkne skutočne zaujímavé recepty, ktorými sa možno inšpirujete aj vy!
Archív Bez servítky nájdete na JOJ PLAY! Pozrieť si tu môžete premiérovú časť skôr než v TV!