Ako chutí SENO v jedle? Neuveríte, ako sa dá táto "surovina" zahrnúť do varenia!
Marek Meliš je kuchár na profesionálnej úrovni. Robí šéfkuchára, no v súkromí je šťastným otcom. Aktuálne s rodinkou žije v Divine, kde si postavili domček a tam pôsobí aj pracovne. Len 29-ročný kuchár ohúri hostí dizajnom jedál a zaostávať nebude ani chuť!
Trúfate si navariť za 3000 eur? Okrem 1000 eur za účasť si ako výherca môžete odniesť ďalších 2000 eur! Ak si na výzvu trúfate, prihláste sa TU ešte dnes!
Seno na grile
Hostí prekvapí najviac hlavný chod, ktorým bude diviak. Mäso už samé o sebe pripomína chuť lesa alebo prírody. Marek však túto "pachuť" ešte zvýrazní, keď mäso ugriluje na sene. "Odkiaľ prichádza tá údená chuť?" Bude sa pýtať Dalibor. "Ako som ugriloval toto mäso, tak som ho zapálil v sene," zaznie z úst Mareka. Niečo takto netradičné hostia veľmi ocenia.
Príliš veľa chutí
Divinu viete kúpiť v špecializovaných obchodoch, poradí divákom dnešný kuchár. "Chceš variť pre ľudí, tento koncept môžeš určite prezentovať," bude chváliť konkurenta Dalibor. Hosťom však jeho menu príde miestami prekombinované. Akoby hostiteľ chcel v jeden večer ukázať, čo všetko vie navariť!