Kristián v Bez servítky prezradil, čo prináša kuchárske odvetvie: hotové PEKLO!
Kristián Šramka je šéfkuchárom v banskobystrickej reštaurácii. Práci v kuchárskom odvetví musí veľakrát obetovať všetok svoj voľný čas. Napriek tomu je otcom jedného synčeka a v brušku jeho manželky rastie dcérka. Napriek tomu, že ho jeho práca baví a napĺňa, priznáva, že robiť v gastre je veľakrát hotovým peklom!
Gastronómia ako v horore
"Gastronómia je jeden veľký horor, je tam neustály stres, kuchári si zažívajú peklo," priznal milovník knižných hororov. Toto povolanie však prináša tiež množstvo radosti a obrovskú pýchu - kuchárske ocenenia. Tých má Kristián doma niekoľko.
Najväčší kuchársky sen?
"Snom každého kuchára je mať veľkú kuchyňu," priznal kuchár v Bez servítky. Sú to však určite aj vlastné kuchárske knihy. Kristián dnes hosťom pripraví zaujímavé menu, ktoré vyskladal do detailov. Ako ho ocenia?