Kristián v Bez servítky prezradil, čo prináša kuchárske odvetvie: hotové PEKLO!

Gastronómia nie je pre citlivé povahy. Narodiť sa ako kuchár nie je len dar, ale prináša najmä množstvo ťažkej driny!

Bez servítky  Bez servítky Zdroj: TV JOJ

Kristián Šramka je šéfkuchárom v banskobystrickej reštaurácii. Práci v kuchárskom odvetví musí veľakrát obetovať všetok svoj voľný čas. Napriek tomu je otcom jedného synčeka a v brušku jeho manželky rastie dcérka. Napriek tomu, že ho jeho práca baví a napĺňa, priznáva, že robiť v gastre je veľakrát hotovým peklom!

Gastronómia ako v horore

"Gastronómia je jeden veľký horor, je tam neustály stres, kuchári si zažívajú peklo," priznal milovník knižných hororov. Toto povolanie však prináša tiež množstvo radosti a obrovskú pýchu - kuchárske ocenenia. Tých má Kristián doma niekoľko.

Najväčší kuchársky sen?

"Snom každého kuchára je mať veľkú kuchyňu," priznal kuchár v Bez servítky. Sú to však určite aj vlastné kuchárske knihy. Kristián dnes hosťom pripraví zaujímavé menu, ktoré vyskladal do detailov. Ako ho ocenia?

Archív Bez servítky nájdete na JOJ PLAY!

Sleduje Bez servítky na JOJke dnes o 17:50 na JOJke!