Stratila sa medzi potravinami? Zuzana Belohorcová miluje trhoviská!

Zuzana Belohorcová zažila nevídaný rok. Masové nepokoje, koronavírus a ešte aj sťahovanie sa na starý kontinent. Blondínka sa však z nového začiatku teší.

Zuzana Belohorcová zažila turbulentný rok, rovnako ako my všetci, len ona o čosi viac. Koronavírus, samozrejme, neobišiel ani Spojené štáty americké, práve naopak, úradoval tam podstatne silnejšie ako v našich zemepisných šírkach. Na dôvažok lockdown im stopol podnikanie. Do toho sa pridali masové nepokoje kvôli vražde černocha George Floyda policajtom, až sa rodinka začala báť a intenzívne zaoberať myšlienkou, čo ďalej. Nakoniec dospeli k záveru, že je načase zbaliť si svoje "krámy" a vrátiť sa na starý kontinent. Neprišli však na Slovensko. Ich novým domovom sa stalo Španielsko. A práve tam si blondínka prišla na svoje. Miluje totiž trhoviská a čerstvé potraviny. Preto neváhala a zvečnila sa priamo pri nákupoch. 

Na JOJku mieri nové kuchárska šou s názvom Bez servítky. Varenie je stále populárnejšie a mnohí sa radi učia nové triky, ochutnávajú netradičné jedlá či inak experimentujú v kuchyni. Už 4. januára môžete na obrazovkách televízie JOJ sledovať každý deň iné kuchárske umenie, čaká vás tiež množstvo zábavy a silné emócie. Pätica zaujímavých ľudí každý deň pripraví "hostinu" a zábavný program. Fantázii v jedle sa medze nekladú a divák môže sledovať nielen pestrú a chutnú paletu rôznych pokrmov, ale zároveň aj reakcie iných súťažiacich. Súťažiaci, ktorí v daný deň nevaria, len ochutnávajú a bodujú hostiteľa. Bude pohostenie chutiť alebo súťažiaci v ten deň dostane košom? Na konci týždňa sa diváci dozvedia, kto z pätice súťažiacich urobil najlepší dojem na ostatných a vybojoval si víťazstvo.

Nenechajte si ujsť kuchársku šou Bez servítky už 4. januára 2021 podvečer na JOJke!