Anastasia Kuzminová ukázala svoju roztomilú rodinku! Pozrite, ako sa pripravujú na Vianoce!

Vianoce už klopú na dvere. Už čoskoro sú tu tie najkrajšie sviatky v roku. Prípravu na Vianoce nepodceňuje ani naša olympijská víťazka v biatlone Anastasia Kuzminová.

Vianoce sa už nezadržateľne blížia. Deti sa tešia na ozdobovanie stromčeka a predovšetkým na to, čo im priniesol Ježiško pod stromček. Dospelí sa zase radujú, že na chvíľu vypustia povinnosti a starosti z denného harmonogramu a oddýchnu si v kruhu rodiny a blízkych. Avšak kým sa tak stane, treba preto aj čosi urobiť, veď nič nepadá z neba samé. Mnohí pred Vianocami poctivo upratujú svoje domovy, varia tie najlepšie jedlá a pečú tie najdelikátnejšie maškrty. To robí aj Anastasia Kuzminová s rodinkou. Dokonca sa o to podelila aj so svojimi fanúšikmi na sociálnej sieti. Pozrite, ako to rodinke pristane. 

Na JOJku mieri nové kuchárska šou s názvom Bez servítky. Varenie je stále populárnejšie a mnohí sa radi učia nové triky, ochutnávajú netradičné jedlá či inak experimentujú v kuchyni. Už 4. januára môžete na obrazovkách televízie JOJ sledovať každý deň iné kuchárske umenie, čaká vás tiež množstvo zábavy a silné emócie. Pätica zaujímavých ľudí každý deň pripraví "hostinu" a zábavný program.

Fantázii v jedle sa medze nekladú a divák môže sledovať nielen pestrú a chutnú paletu rôznych pokrmov, ale zároveň aj reakcie iných súťažiacich. Súťažiaci, ktorí v daný deň nevaria, len ochutnávajú a bodujú hostiteľa. Bude pohostenie chutiť alebo súťažiaci v ten deň dostane košom? Na konci týždňa sa diváci dozvedia, kto z pätice súťažiacich urobil najlepší dojem na ostatných a vybojoval si víťazstvo.

Nenechajte si ujsť kuchársku šou Bez servítky už 4. januára 2021 podvečer na JOJke!