Raňajky podľa Mary Bartalos: Najlepšie rovno do postele!

Krásna herečka Mary Bartalos šokovala verejnosť, keď sa expresne rýchlo vydala a krátko na to sa podelila o správu, že sa stane mamou. Zo slobodného dievčaťa sa tak razom stala manželka, matka a tiež aj žienka domáca. Ako jej to ide?

​Mary Bartalos v roku 2018 po troch mesiacoch známosti povedala áno svojmu Adriánovi. Netrvalo dlho a herečka oznámila radostnú novinu - bude z nich rodinka. V júni 2019 sa im narodil synček Noel. Mary sa tak pár rokov po dvadsiatke stala razom manželkou a maminou. Rodinný život si však užíva plnými dúškami a svojim dvom chlapom dopraje len to najlepšie. Keď mali manželia výročie svadby, herečka sa na sociálnej sieti podelila, ako ho oslávili - raňajkami v posteli. Servírovala sa praženica s párkami. Herečka k fotke napísala: "Som milovaná a vďačná."

Že si Mary užíva vzácne chvíle v kuchyni, o tom niet pochýb. Na sociálnu sieť nedávno zavesila ďalšiu fotku, na ktorej si tiež pripravila lahodné raňajky. "Už dlho som si neurobila takéto raňajky a veľmi dobre mi to padlo," napísala k fotke.

Všetci milovníci dobrého jedla si na svoje prídu v novej kuchárskej šou s názvom Bez servítky. Varenie je stále populárnejšie a mnohí sa radi učia nové triky, ochutnávajú netradičné jedlá či inak experimentujú v kuchyni. Na obrazovkách televízie JOJ môžete každý pracovný deň sledovať iné kuchárske umenie, čaká vás tiež množstvo zábavy a silné emócie. Pätica zaujímavých ľudí každý deň pripraví "hostinu" a zábavný program. Fantázii v jedle sa medze nekladú a divák môže sledovať nielen pestrú a chutnú paletu rôznych pokrmov, ale zároveň aj reakcie iných súťažiacich. Súťažiaci, ktorí v daný deň nevaria, len ochutnávajú a bodujú hostiteľa. Bude pohostenie chutiť alebo súťažiaci v ten deň dostane košom? Na konci týždňa sa diváci dozvedia, kto z pätice súťažiacich urobil najlepší dojem na ostatných a vybojoval si víťazstvo.

Nenechajte si ujsť kuchársku šou Bez servítky už dnes o 18:00 hod. na JOJke!