Vegánka Terka zo šou Bez servítky dráždi nahými fotkami: HORE aj DOLE úplne bez!

Tento týždeň sa v kulinárskej šou Bez servítky predstavila aj 24- ročná Bratislavčanka Terézia, ktorá je už dlhé roky vegánkou. Zaujímavý je nielen jej životný štýl, ale Instagram. Ten je plný odvážnych a pikantných fotiek, ktorá podráždia nejedno mužské oko!

Sympatická Terézia z Bratislavy, ktorú sme tento týždeň spoznali v kulinárskej šou Bez servítky, má 24 rokov a v jej živote má spiritualita veľký priestor. Dlhé roky je prísnou vegánkou, poctivou jogínkou, využíva silu liečivých kameňov a zaoberá sa aromaterapiou. Miluje východné kultúry a duchovno až natoľko, že tri mesiace strávila v Indii v ašrame. Práve v tejto krajine si aj zaobstarala výrazné farebné tetovanie, ktoré jej má navždy tento obohacujúci pobyt pripomínať. Kerka na ľavom ramene však zďaleka nie je jediná, ktorá zdobí Terkine telo.

Dôkazom sú pikantné fotografie, ktorými sa pravidelne chváli na svojom profile na sociálnej sieti. Na Instagrame totiž neraz ukázala svojím fanúšikom snímky, na ktorých pózuje hore aj dole úplne bez. Hoci si intímne partie vždy prekrýva, fotky sú naozaj poriadne dráždivé. Ako však Terka vo svojich príspevkoch tvrdí, ženy sú bohyne, ich telá sú chrámy a tak na nahote nie je nič poburujúce.

Sledujte kulinársku šou Bez servítky každý pracovný deň o 18:00 na JOJke!