Víťaz Pierre zo šou Bez servítky bojuje s COVIDOM: Obrovské bolesti a vysoké horúčky!

Pred týždňom sa divákom JOJky v kulinárskej šou Bez servítky predstavil aj kaderník Pierre z Modranky, ktorý si svojimi kuchárskymi schopnosťami vyvaril víťazstvo. Radosť z výhry však vystriedal strach. Veselý sympaťák totiž bojuje s koronavírusom.

Kaderník Pierre predviedol v kulinárskej šou Bez servítky ešte minulý týždeň svoje prepracované kuchárske schopnosti, ktorými doslova ohromil svojich súperov. Tí jeho zručnosti ocenili až tak, že zo šou odišiel ako víťaz. Veselé príspevky na sociálnej sieti však pred pár dňami vystriedala utrápená tvár a slová plné strachu. Štyridsiatnik Pierre totiž bojuje s koronavírusom, ktorý podľa vlastných slov v minulosti podceňoval. Tak trochu som ho podceňoval a neveril mu. Nespochybňoval som fakt, že další nový vírus je tu, ale prišlo mi až príliš, že mu venovali rok intenzívnej pozornosti. A, že možno aj vďaka práve jemu sa všetko začalo polarizovať. To jediné mi na tom celom vadilo. Zobúdzať sa a zaspávať s číslami. Nonstop a intenzívne - neuveriteľne dlho. Vravel som si, že to budem brať pozitívne a budem rád, ticho a hrdo sledovať transformáciu ľudí. To ako si začnú vážiť to, čo majú, ako začnú zavárať, vyrábať, prerábať. Ako k sebe budú milí a láskaví. Taký malý očistec tejto doby, ktorý ľudí naučí pokore. Tažko povedať koľko ešte času potrebujeme. My, planéta, príroda, zvery,“ začal svoje rozprávanie sympatický kaderník.

Na vlastnej koži sa však presvedčil o tom, že COVID-19 nie je žiadna chrípočka. Bojuje totiž s vysokými horúčkami a obrovskými bolesťami. Dnes na to pozerám inak. Zdá sa, že Covid udrel vo svojej najväčšej sile aj u nás v Modranke. 4 deň bojujem v podstate nonstop s teplotami, do hrude aj do ľadvín akoby mi bodali žeravé kusy črepín, neviem dýchať a moje oči aj hlava akoby nepatrili mne a chceli opustiť moje telo. NIE JE TO SRANDA. Ani ten zádušný dráždivý suchý kašeľ, ktorý nechce ustať. Neprajem to nikomu na svete. Za to všetkým prajem len veľa zdravia,“ dodal.

Pierrovi prajeme skoré udzravenie!