Robo zo šou Bez servítky ukázal svoju vysekanú postavu: Fíha, to sú ale tehličky!

V aktuálnom týždni sa v kulinárskej šou Bez servítky divákom JOJky predstaví aj 20-ročný sympaťák Robo. Hoci na prvý pohľad pôsobí nenápadne, opak je pravdou. Tmavovlasý mladík sa totiž živí ako model!

Dvadsiatnik Robo v šou Bez servítky predstaví svoje kulinárske zručnosti až dnes, no už od pondelka je divákmi ostro sledovaný. Pred kamerami totiž prezradil, že sa živí ako model. Dôkazom je množstvo fotiek, ktorými sa ukecaný mladík vystatuje na svojom profile na sociálnej sieti. Provokatívne snímky neunikli ani jeho súperom, ktorí si z neho pre túto profesiu tak trochu uťahovali. Robo si z ich uštipačných rečí nerobil ťažkú hlavu a diskusiu pri stole uzavrel so slovami, že tomu len nerozumejú.

Odvážne zábery, na ktorých pózuje len v spodnej bielizni, majú totiž stovky lajkov a množstvo pochvalných komentárov. A niet divu. Súťažiaci zo šou Bez servítky na fotkách odhalil svoju vysekanú postavu a sexi tehličky. Ak ešte ukáže, že mu to ide dobre nielen pred objektívom fotoaparátu, ale aj pri sporáku s vareškou v ruke, nejedna dáma bude určite vo vytržení. Čo poviete?

Sledujte kulinársku šou Bez servítky každý pracovný deň o 18:00 na JOJke!