TOTO sme ešte v šou Bez servítky nemali: Romantické zásnuby priamo pred kamerami!

Štvrtková časť obľúbenej kulinárskej šou Bez servítky bola vo svojom závere plná romantiky. Päťdesiatnik Janči totiž po programe a rovno pred kamerami požiadal o ruku svoju priateľku. O silné emócie tak rozhodne nebola núdza!

V kulinárskej šou Bez servítky sa v štvrtkovej časti divákom predstav

il 53- ročný pomocný kuchár Janči, ktorý si od začiatku týždňa získal veľké sympatie. Žije v Stupave aj so svojou partnerkou Zuzkou a práve pre ňu si v závere epizódy pripravil veľké prekvapenie. Lepšie povedané, nielen pre ňu, ale aj pre svojich súperov a televíznych divákov. Po programe jej totiž priniesol kyticu kvetov, pokľakol, z vrecka saka vytiahol malú čiernu krabičku a pred celým Slovenskom ju požiadal o ruku. „Chcel by som sa ťa niečo spýtať. Budeš moja?“ spýtal sa sympatický päťdesiatnik.

Jeho partnerka od prekvapenia na chvíľu doslova onemela, no keď sa spamätala z prvotného šoku, okamžite sa vyjadrila. Síce sa poznáme krátko, ale myslím si, že za ten čas som ťa spoznala a si dobrý človek a fajn chlap. Stál si pri mne aj v ťažkej chvíli, takže… Áno, zoberiem si ťa za muža!,“ povedala budúca nevesta. Tento romatický krok nesmierne dojal nielen hlavných aktérov, ale aj Jančiho súperky, ktoré pustili nejednu slzu. Blahoželáme!

TEST videa:

Sledujte kulinársku šou Bez servítky každý pracovný deň o 18:00 na JOJke!