TAKTO to vyzerá, keď varia sliepky: Jedna zo súťažiacich v Bez servítky dnes ukáže fyzickú silu!

Raz sa stretne zostava, ktorá si od prvého momentu sadne, inokedy cítiť, že súťažiacim v Bez Servítky ide len o výhru a nie nadväzovanie kamarátstiev. A ženy sú jednoducho súperivé!

Tento týždeň sa v relácií Bez servítky stretla čisto ženská zostava. Svoj deň D majú už za sebou Katka, Petra a Eva. Dnes sa môžete tešiť na kuchárske umenie Denisy a zajtra súťažnej návšteve navarí Barbora. 

 

Denisa je vegánka, no nemá problém ochutnať ani mäsko. Čo teda súperkam pripraví? Neodídu hladné? Drevorúbačske menu, ako nazvali pondelkový jedálny lístok Katky, si odniesol kritiku. Katka vraj navarila menu pre chlapov. "Kebyže Katka vie, že prídu štyri sliepky, tak by to menu upravila trochu inak," neodpustila si Denisa. O dnešnej súťažiacej hovoria, že je ufrflaná a dnes jej kritiku môžu súperky vrátiť.

View this post on Instagram

A post shared by Televízia JOJ (@tvjoj)

 

Olej do ohňa pridáva neraz stredajšia kuchárka Eva, ktorá si kritiku neodpustí (takmer) nikdy. "Mladé ženy to majú dneska v hlave inak nastavené. Zdravý život, štíhle, vychudnuté," adresovala súperkám stredajšia kuchárka Eva. Ako zareaguje na dnešné netradičné a zdravé menu milovníčka tradičných pokrmov? Pozor, aby sa nestrhla bitka! Svoju fyzickú silu dnes ukáže Denisa, ktorá sa venuje MMA zápasníctvu! 

Denisa si v stredu vzala k návšteve niečo z domu: "Zobrala som si pre istotu so sebou jednu tyčinku, aby som nezomrela od hladu," uviedla štvrtková kuchárka. Vyzerá to, že Eva jej to dnes odplatí!

Zdroj:

Nenechajte si ujsť ďalšiu pikantnú epizódu Bez servítky dnes o 18:00 na TV JOJ!