Medzi Lenkou a Polinou sa stupňuje napätie! Skočia si do vlasov?

Štvrtkový účinkujúci v show Bez servítky tvorí pár s Polinou, ktorá predviedla svoje kuchárske umenie v pondelok. Bude k nemu jeho partnerka rovnako kritická ako k ostatným súťažiacim?

Leo je profesionálny fotograf. Aj to je dôvod, prečo nežijú s Polinou v jednej domácnosti, hovorí, že na svoju prácu potrebuje vlastný priestor. Napriek tomu mu však jeho partnerka vyberá vybavenia do jeho bytu. Leo si na pomoc k dnešnému vareniu prizval kamarátku. "Ja mám rád ženskú spoločnosť," priznal. Poline sa jeho pomocníčka pri varení nepáči. "Je to veľmi nepríjemné, že on varí s inou ženou," povie Polina na rovinu.

Leo si k svojmu vareniu prizval sympatickú kamarátku!

Zdroj: TV JOJ

Svojich hostí ohúri kuchár bezmäsitým menu. A medzi Polinou a Leom dôjde aj k prejavovaniu citov. Dnešný kuchár dúcha, že jeho priateľka bude k nemu menej ostrá, Ukrajinka totiž kritikou voči konkurencii nešetrí. Napätie bude gradovať aj medzi Lenkou a Polinou. Tá Leovu partnerku takpovediac "podsadne". Lenka sa sťažuje, že krásnej cudzinke nerozumie: "Nesnažíš sa," daruje jej mladšia kolegyňa. "Ani u frajera ti nechutí, potom kde ti chutí?" Na rovinu sa spýta Lenka. 

Piatková kuchárka sa stále púšťa do mladšej kolegyne!

Zdroj: TV JOJ

Tohtotýžďnová partička si úplne nesadla. Ustavičké poznámky od Lenky začnú dnes liezť na nervy aj konkurencii. "Keby sa Lenka skonsolidovala, tak by bola iná atmosféra," neodpustí si poznámku Feri. Leo sa snaží zostať bez konfliktu, dnešok totiž patrí jemu. Ako dopadne tento večer si môžete pozrieť už dnes na obrazovkách televízie JOJ.

Sledujte šou Bez servítky každý pracovný deň o 18:00 na JOJke!