Bez servítky v Pentagone: Súťažiaci Robo búra mýty!

Streda v Bez servítky patrí Robovi, ktorý svoju konkurenciu vezme do Pentagonu v Bratislave. Ten je známy ako raj drogových dílerov. Dnešok bude v znamení vyvracania mýtov!

Dídžej a tanečný lektor Róbert je obyvateľom neslávne známej budovy v bratislavskej Vrakuni. Byt, v ktorom však žije mnohých divákov pravdepodobne prekvapí. Nový interiér, čisto, poriadok. Sám Robo pochádza z chudobných a skromných pomerov, aj preto vníma tento svet ako svoju bežnú súčasť. Ako pomocníčku si prizve kuchár svoju dlhoročnú partnerku. "Moja priateľka Deniska je bývalá odchovankyňa z detského domova, sme spolu tri roky, máme krásne dieťa," povedal Robo a vyvrátil tým mnohé mýty. "Nie je to o tom, kde žijete, ale o tom ako to dieťa vychovávate," uviedol na margo toho, že známa bytovka je nebezpečným miestom pre život s dieťaťom. 

Robo spočiatku pôsobil ticho, no dnes bude jeho varenie v znamení pohybov, ktoré má sympaťák v krvi. "Dúfam, že to bude dnes v kuchyni skôr komédia ako tragédia," dúfa konkurentka Janka"Možno bude Robo varenie zakrývať spevom," myslí si zase Lucia. Miestami sa jeho kuchársky výkon bude podobať skutočne skôr zábave. 

 A aký je špeciálny tip dnešných kuchárov? Kysnuté cesto šupnúť do práčky!

Zdroj: TV JOJ

Namiesto prípitku dnes Robo prekvapí súťažiace iným prekvapením. Ženské konkurentky z toho budú namäkko. O niečo viac ich však prekvapí to, kde sa vlastne dnes ocitnú. "Pre mňa bol absolútny šok, že som to videla v priamom prenose," prizná Dominika. Nenechajte si ujsť dnešnú epizódu plnú prekvapení!

Sledujte šou Bez servítky každý pracovný deň o 18:00 na JOJke!