Bez servítky s nádychom exotiky: Hostia sa dnes prenesú do Tuniska a čaká ich nemilé prekvapenie!

Tohtotýždňové Bez servítky sa nesie v znamení exotiky. Dve súťažiace sú moslimky. Jednou z nich je aj polovičná Tunisanka Aicha.

Žije v Nitre, no jej otec, ktorý pred pár mesiacmi zomrel, pochádza z Tuniska, mama je Slovenka, svoje exotické korene však Aicha nezaprie a ukáže ich aj vo svojom kuchárskom umení. "Varím najčastejšie tuniské jedlá. Vynahrádzam si tým to, že som dlho nebola v Tunisku," povedala kráska. Včerajšok patril tradičným pokrmom, ktoré pripravila Vierka, dnes sa chúťky súťažiacich prenesú na tuniské pláže! "Pri tradičnej arabskej kuchyni sa používajú viac ruky ako nejaké náradie," prezradila mladá kuchárka. 

"Je mladučká, nemá skúsenosti, takže si nechá poradiť," myslí si Vierka, ktorá varila včera. Aicha si skutočne prizve na pomoc svojho rodinného známeho Samira, ktorý je pre ňu ako druhý otec. V kuchyni však dnes nebude chýbať ani krik a hádky. "Kričíš a buzeruješ ma," adresovala svojmu pomocníkovi Aicha. A bude aj prípitok, alkoholom totiž Aicha napriek tomu, že je moslimka nepohrdne. "Aj keď je Ramadám, za jeden si dám," zasmiala sa exotická kráska.

Súťažiacich dnes neprekvapí len exotická kuchyňa, ale aj prekvapenie v hlavnom jedle, ktoré Aicha tak úplne neplánovala. Alebo je v Tunisku táto surovina bežnou súčasťou pokrmov? Zistite už dnes na obrazovkách televízie JOJ!

Sledujte šou Bez servítky každý pracovný deň o 18:00 na JOJke!