Hviezdy prvej série Bez servítky: TÝCHTO súťažiacich si zapamätalo celé Slovensko!

Ukázať svoje kuchárske umenie a vyhrať finančnú odmenu chcú pravdepodobne všetci súťažiaci, ktorí sa prihlásia do Bez servítky. Niektorých si však nezapamätáme ako šikovných kuchárov, ale skôr vďaka ich zaujímavému životnému štýlu či konfliktnej a kritickej povahe.

Za nekorunovanú "kráľovnú" prvej série Bez servítky môžeme nepochybne označiť Babulu. Tá v show predviedla poriadny cirkus. Kritikou nešetrila, avšak kde bola pravda, nikto doteraz nevie. U jednej z kuchárok sa dobre najedla, no na ďalší deň priznala, že jej z jej menu bolo zle. So súťažiacou Rebekou sa pustila do hádky, ktorú si zapamätalo celé Slovensko. Babula síce žije luxusným životným štýlom, no na Rebeku zaútočila slovami, že v takom luxuse nikdy nebola! 

Andrej Stančík zaujal predovšetkým svojou úspešnou kariérou. Slovák pôsobil ako asistent Victorie Beckham! Jeho snom je zmeniť svoj vzhľad natoľko, aby pôsobil ako živý partner bábiky Barbie. Andrej sa netají tým, že má za sebou viacero zákrokov a je otvorený ďalším. Svoju plastickú operáciu dokonca vysielal naživo na svojom instagramovom profile! 

Zdroj: IG/andrej.stancik

​Plastické operácie boli poznávacím znamením aj ďalšieho súťažiaceho, ktorý sa do show Bez servítky prihlásil napriek tomu, že variť tak úplne nevedel - teda presnejšie vôbec. Ako však sám priznal, do relácie TV JOJ sa prihlásil preto, aby sa zviditeľnil. 

Zdroj: TV JOJ

Súťažiaca s bujarou povesťou - Lucia, ktorá sa ocitla kvôli drogovej minulosti a svojmu bývalému priateľovi za mrežami, sa predviedla vo viacerých reláciách. Jednou z nich bola aj kuchárska show Bez servítky. V relácií však nevzbudila toľko pozornosti, že by sa mladá dáma rozhodla konečne trochu skrotiť?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucia Hlinková (@lusyna.bejbina)

Lucia, ktorá uštedrila kritické slová takmer každému, napokon skončila na spodku hodnotiaceho rebríčka – ohodnotila sa na deväť bodov, avšak deväť bodov napokon dostala dokopy od všetkých súťažiacich. Jej zdravotné problémy so zubami spôsobili, že jej niečo vadilo na každom pokrme, ukázalo sa však, že šlo o taktiku!

Fitnesska a vyznávačka zdravého životného štýlu Petra bola pre ostatných súťažiacich na smiech. Všetko jej prišlo moc slané, sladké či mastné, no napokon si najväčšiu kritiku odnieslo jej menu, ktoré malo všetko, čo samotná Petra skritizovala u ostatných členov bezservítkovej partičky. A jej zdravý životný štýl? Ten ostal pravdou len v jej slovách, nie v skutkoch.

Záver série patril českej travesty show. Tú predviedol súťažiaci Martin, ktorý bol pre ostatných celý týždeň veľkým prekvapením. Koniec druhej série bol skutočne veľkolepý a slová stratili napokon všetci! Jeho premenu môžeme považovať za najveľkolepejší program celej série! 

Záver prvej série nebol nezabudnuteľným len vďaka Martinovi, ale aj Renáte, ktorá si do vlasov vošla s Maďarkou Katkou. Hádali sa od prvého večera a v závere týždňa ich hádka vyústila do otvorenej vojny. Renáta označila Katarínu za hlúpu hus!

 

Trúfate si varením na výhru 500 eur? Prihláste do Bez servítky na tomto odkaze!