V Bez servítky dnes budú padať poriadne ostré slová: Toľko kritiky za jeden večer tu už dlho nebolo!

Dana Zonová sa vyberie opäť k moru, a to do španielskej kuchyne. Administratívna pracovníčka a amatérska kuchárka si na pomoc prizve svojho syna.

Dnešný večer však nedopadne podľa jej predstáv. S prípravou predjedla si nedá toľko námahy, pôjde o jednoduché servírovanie. "Ja som sa včera narobil a ty tu naložíš toto a máš to," zaznie z Ľudovítových slov. "Urážka kulinárskeho umenia," povie ďalší konkurent. Na druhej strane - doska, na ktorej jedlo Dana prinesie, bude vlastnej výroby, a to treba oceniť. Tapas patrí medzi obľúbený spôsob občerstvenia v Španielsku. Zo širokého výberu si môže vybrať skutočne každý a prispôsobiť sa do chutí viacerých hostí je o to jednoduchšie. Do Bez servítky si však mohla dnešná súťažiaca vybrať skutočne niečo rafinovanejšie alebo aspoň vlastnej výroby! 

​Ďalšie z menu podľa skúseného kuchára Ľudovíta nebude jedlom, ktoré označila Dana za Chilli con carne. Zo slov konkurentov zaznie, že šlo o polotovar z konzervy či o slabý podpriemer! Jeden súťažiaci sa dokonca ponúkne, že ju naučí, ako toto jedlo správne pripraviť. Vyzerá to, že mnohí ukážu taktiku už v úvode týždňa. Kto sa nakoniec vyfarbí ako najväčší kritik, zistíte možno už dnes podvečer na obrazovkách televízie JOJ. Najsilnejšie slová v utorok padnú z Petrových úst! 

Ak máte chuť ochutnať súťažné jedlá Bez servítky, celé menu nájdete TU!

Trúfate si varením na výhru 500 eur? Prihláste do Bez servítky na tomto odkaze!

Sledujte šou Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!