Takéto nebezpečné jedlo v Bez servítky sme ešte nezažili: Budú mať súťažiaci odvahu ochutnať?

Dnešná večera v Bez servítky sa pre mnohých bude niesť v znamení jedla, ktoré doteraz pravdepodobne inde neochutnali. Nebude však chýbať ani kritika, ktorú Petrovi vráti predovšetkým Dana.

V pondelok sa Ľudovít predviedol s morskými plodmi, od mora sa nevzdialime ani dnes. Dnešný hostiteľ, Peter Burianek, naservíruje konkurencii poriadne odvážne menu - žraloka. Pôjde o žraloka škvrnitého, ktorý podľa Petrových slov nie je ohrozeným druhom. Napriek tomu, že tento pokrm patrí medzi bežne konzumované jedlá v prímorských oblastiach, u nás ho nájdete výnimočne. Bude tento pokrm súťažiacim chutiť alebo si odnesie kritiku?  "Nemôžem povedať, že by to vyzeralo lákavo," neodpustí si Dana. Kritiku si odnesie aj servírovanie. "Bolo to tam hodené ako pre svine," zaznie z úst Nory. Peter sa do prípravy celého menu púšťal úplne prvýkrát. Je teda otázkou, ako tento večer napokon dopadne!

Dnes si podľa slov konkurencie kuchár vyžerie to, čo si na seba sám ušil! Peter sa dnes bude snažiť získať si aspoň ženské konkurentky - daruje im drobnosť, ktorá však v konečnom hodnotení úlohu nezohrá. Okrem darčeka si však Dana nájde v menu aj niečo, čo tam Peter vložiť neplánoval. A nebude to teda nič príjemné! Dnešný kuchár patrí medzi veľkých kritikov. Včerajšie menu Dany ohodnotil ako "blé". Vrátia mu jeho ostré slová konkurenti vo finálnom hodnotení? Dnes sa máte skutočne na čo tešiť! 

 

Ak máte chuť ochutnať súťažné jedlá Bez servítky, celé menu nájdete TU!

Trúfate si varením na výhru 500 eur? Prihláste do Bez servítky na tomto odkaze!

Sledujte šou Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!