Neuveríte, koho si dnešný kuchár prizve na pomoc! TENTO chlapík je všetkým divákom Bez servítky dobre známy!

Bez servítky hlási veľkolepý návrat. Do kuchárskej šou sa vracia Leo, ktorého si diváci môžu pamätať aj vďaka zásnubám priamo pred kamerami!

Leo sa v Bez servítky postaral o poriadnu šou. Najprv prekvapil jednu z účinkujúcich - Polinu, ktorá je jeho partnerkou v súkromí, následne ju priamo pred kamerami požiadal o ruku. Teraz sa postaral o ďalšie prekvapenie pre divákov TV JOJ - na pomoc si ho totiž prizval dnešný kuchár, ktorým je sympatický Paľo. Keďže Leo počas svojho súťažného týždňa zvíťazil, Paľo má  s jeho pomocou veľké šance na vlastné víťazstvo. To by však nebol Leo, ak by sa nepostaral o ďalšiu šou. Chalani pri varení použijú alkohol, ktorého vyparí z varenia im trošku udrú a bude poriadne veselo! 

Zdroj: TV JOJ

Ako zoberie konkurencia to, že si dnešný kuchár prizval na pomoc bývalého víťaza Bez servítky? Nadšení zrovna nebudú, bude však cítiť taktiku už v úvode týždňa. "To si mal výhodu, keď si varil s takým kamarátom, ktorý už bol v Bez servítky," povie Lenka. "Bod dole," na rovinu prizná Laco. Paľo je však chlap, ktorý má na všetko odpoveď a každého dokáže odrovnať. Podarí sa mu to aj dnes?

Ak máte chuť ochutnať súťažné jedlá Bez servítky, celé menu nájdete TU!

Trúfate si varením na výhru 500 eur? Prihláste do Bez servítky na tomto odkaze!

Sledujte šou Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!