Ako chutí americká kuchyňa s pridaním obľúbenej ruskej ingrediencie? Dnes to zistíme v Bez servítky!

Možno by ste na dnešného kuchára netipovali, že je vášnivým hráčom amerického futbalu. Jeho záľuba bude mať vplyv aj na jeho dnešné menu v Bez servítky.

Variť sa dnes bude pod Zoborom v Nitre, vďaka menu sa však dostaneme až za oceán. Lukáš je hrdým hráčom národného amerického športu. "K americkému futbalu som sa dostal ako pätnásťročný. Je to najtvrdší kolektívny šport, treba naň tuhý korienok," prizná dobre stavaný mladík. Jeho americké menu bude plné kalórii, nebude chýbať poriadna porcia mäsa, ani sladká bodka. Kalórie však napokon súperi spália pri aktívnom programe! 

Zdroj: TV JOJ

Napriek tomu, že pôjde o americké menu, na svoje si príde aj Vladislav, ktorý je pôvodom z Ruska. "Do nášho cesta pôjde niečo, čo ty máš veľmi rád -  štamperlík vodečky," poteší Lukáš pondelkového kuchára. Paradoxom je, že Vladko je fanúšikom americkej kuchyne aj športov, k žiadnemu medzinárodnému konfliktu teda nedôjde, ale bude poriadna zábava a, dúfajme, že nedôjde napokon k žiadnej fyzickej ujme konkurencie! 

Chcete si varením zarobiť 1000 za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sledujte šou Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!