Lacné víno, polievka bez chuti, kapusta pre morča: Luciu budú dnes konkurenti poriadne dusiť!

Lucia Spišáková je pôvodom zo Šale, no dnes bude variť v hlavnom meste Slovenska a nebude sa dusiť len jej jedlo, ale aj ona sama. Z jej menu nebude nadšení žiaden z konkurentov Bez servítky!

Konkurenti nezostanú dvadsaťjedenročnej študentke sociológie nič dlžný. Včerajšiu kritiku jej niekoľkonásobne oplatí Anka, do ktorej sa spolu s Manfredom pustila za jej "bufetové" jedlo. "Ja som pochopila už pri predjedle, že sa nenajem," zaznie z úst Anny. Varenie Lucke nepôjde podľa jej predstáv a ostatní kuchári si to všimnú. Zlý smer večere naberie už prípitok pri stole. Študentka do pohárov naleje lacné víno, čo si príležitostní konzumenti alkoholu ihneď všimnú. "Nepotrpím si na drahé značky vín. Nevypijem si teraz víno za sto euro a dovidenia,"  prizná Lucia.

Vrcholom večere bude určite kúpený kapustový šalát! 

Kritika bude gradovať pri každom jedle, ktoré Lucia konkurencii naservíruje. "Musela som sa strašne krotiť, aby som nevybuchla," pustí sa Janka do dnešnej kuchárky. "Bez soli, bez nápadu, bez čierneho korenia," vybuchne napokon dnes večer Janka. "Mám pocit, že sa nejak proti mne spojili predtým, ako sem prišli," bude pochybovať Lucia o prílišnej kritike na jej účet... Ako to celé dopadne, zistite už dnes podvečer na obrazovkách televízie JOJ!

Chcete si varením zarobiť 1000 za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sledujte šou Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!