V Bez servítky dnes pôjde o život: TAKÚTO nepríjemnú nehodu nechce zažiť žiadny kuchár!

Mamička na materskej, Evka, odpáli prvý týždeň vo veľkom štýle. Pamätať si ho však bude najmä jej pomocník Laci, ktorému po dnešnom varení zostane na pamiatku nepríjemné zranenie.

Pondelky bývajú ťažké a dobre to vie aj dnešná kuchárka Evka. Dnes bude jej pomocník v kuchyni doslova riskovať život po tom, čo sa zraní pri krájaní ovocia. "On nevie nič, ale hubu má veľkú," povie Eva o svojom parťákovi v kuchyni. Jej dobrý kamarát, s ktorým bude varenie vyzerať prevažne ako hádka v mexickej telenovele, nie je úplne zdatným šéfkuchárom. "Preboha si normálny, okamžite ti to zalepím," bude sa snažiť nepríjemnú situáciu zachrániť prvá tohtotýždňová kuchárka. Laci bude ľútosť od Evky čakať len zbytočne. "Ty si ako malé decko, nevieš nožík držať v ruke."  

Zdroj: TV JOJ

Dočká sa napokon dnešná návšteva ovocného šalátu s krvavou zálievkou? Všetko zistíte už v dnešnej epizóde Bez servítky! Celú dnešné menu nájdete TU.

Chcete si varením zarobiť 1000 za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sledujte šou Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!