Helena Lhotová hviezdila na JOJke už v minulosti: Úspechy vystriedal poriadny prepadák v Bez servítky!

Helena, ktorú môžete tento týždeň vidieť v relácii Bez servítky v úlohe nekompromisnej kritičky takmer všetkého, sa pred rokmi objavila vo viacerých JOJkárskych reláciách. Pamätáte si na ňu?

Helenu Lhotovú môžete po rokoch opäť vidieť na obrazovkách televízie JOJ, tentokrát v kuchárskej šou Bez servítky. Zrovna do partie však Helenka nezapadla. Môže za to fakt, že má poriadne podrezaný jazyk a skritizuje aj to, čo všetkým ostatným chutí. Už v roku 2015 zožala úspech svojím kulinárskym umení v relácii Moja mama varí lepšie ako tvoja. 

​Dva roky pred účinkovaním v Moja mama varí lepšie ako tvoja sa objavila v Nákupným maniačkach. Rovnako ako v prípade kulinárskej šou, aj v módnej relácii zožala obrovský úspech a vďaka svojmu neónového outfitu si odniesla dokonca víťazstvo. Objavila sa aj v špeciálnom VIP vydaní módnej šou po boku Nory Mojsejovej.

Diváci si nepochybne tento týždeň všimli veľkú premenu jej vzhľadu - schudla a zmenila účes! Na prvý pohľad ju viacerí dokonca nespoznali. Tohtotýždňové účinkovanie v relácii Bez servítky jej však neprináša zatiaľ príjemné momenty. Môže za to fakt, že sa ukázala ako veľká kritička, a to jej dnes konkurenti poriadne spočítajú. Sledujte reláciu Bez servítky už dnes vo veľkom finálne tohto týždňa a zistite, ako Helena napokon obstojí! 

Zdroj: TV JOJ

Chcete si varením zarobiť 1000 za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sledujte šou Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!