Z balenia k vareniu: Jana z Take Me Out sa predvedie v Bez servítky! Spoznali by ste ju?

Diváci TV JOJ si Janku Wagnerovú môžu pamätať z televíznej zoznamovacej šou Take Me Out. Tento týždeň sa pokúsi uspieť v relácii o varení.

V Take Me Out hnedovláska zarezonovala aj vďaka konfliktu so sexicou Zuzanitou. Šelmičky si pred pár rokmi pred kamerami skočili do vlasov a už na prvý pohľad bolo jasné, že sa medzi nimi v zákulisí niečo udialo. Veď, kto by už len čakal, že sa v tejto relácii môže zrodiť úprimné priateľstvo medzi dvomi ženami? Tam, kde sa stretnú ženy bojujúc o mužovo srdce, rodí sa aj konflikt. Od konfliktu aj relácie už uplynú čoskoro štyri roky a Jana si v živote prešla viacerými zmenami, s ktorými oboznámi divákov TV JOJ počas tohto týždňa v relácii Bez servítky. Zmenu môžeme vidieť aj na Janinom vzhľade - zo sexi kočky s vlnami a melírom v Take Me Out sa stala brunetka s poriadne dlhými a rovnými vlasmi a iný jej aj štýl obliekania či líčenia!

Zdroj: TV JOJ

Chcete si varením zarobiť 1000 za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sledujte šou Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!