TENTO trik musíte vyskúšať: Naučte sa vďaka Bez servítky správne pripravovať pizza cesto!

Dnešný kuchár Ali je profesionálny kuchár a jeho doménou je príprava pizze, ktorú takmer všetci zbožňujú. Súťažiacich z Bez servítky na záver týždňa vezme na exkurziu do svojej pracovnej kuchyne a naučí ich aj divákov TV JOJ niečo nové!

Pripravujete radi domáce pizza cesto? Možno sa vám už stalo, že cesto nebolo ako si ho pamätáte z pizzerie. Trik spočíva v správnom držaní a stláčaní pizza cesta. Ali konkurentom z Bez servítky vysvetlí dnes podvečer základy prípravy tohto pokrmu a neostane to bez odozvy na strane ostatných súťažiacich. "Konečne mi to niekto vysvetlil, lebo aj keď som sa snažil robiť pizzu, nikdy som ju nespravil dobre," prizná Andrej, ktorý je veľkým milovníkom talianskeho národného jedla. "Napriek tomu, že doma robím pizzu, tak to bol pre mňa neskutočný zážitok," nebude chválami šetriť ani Erika. Okrem toho, kde postláčať cesto, Ali svojich hostí dnes naučí tiež, ako správne pizzu vyhodiť do vzduchu bez toho, aby sa cesto zlepilo naspäť. 

Kuchári sa od Aliho tiež inšpirujú, čím ochutiť pizzu, aby mali skutočný gurmánsky zážitok. Nenechajte si preto ujsť dnešnú epizódu Bez servítky a možno sa aj vy inšpirujete prípravou milovaného talianskeho pokrmu, no určite sa tiež dozviete, kto si dnes domov odnesie finančnú výhru 500 eur! 

Zdroj: TV JOJ

Chcete si varením zarobiť 1000 za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sledujte šou Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!