Z dcéry Moniky Haklovej je dnes poriadna kosť: TOTO, že je tá malá Chiara z Mojej mamy?!

Diváci TV JOJ si Moniku Haklovú môžu pamätať z relácie Moja mama varí lepšie ako tvoja. V nej si o výhru zasúťažila aj s dcérou Chiarou.

Od účasti Haklových v súťaži prešlo už viac než päť rokov a z Chiary je dnes už dvadsaťjeden ročná žena. Násťročné dievča v tom čase u divákov nevzbudilo nejakú veľkú pozornosť, dnes sa však z Chiary pomaly stáva influencerka na sociálnych sieťach. Dcéra Moniky Haklovej na sebe poriadne zapracovala, viditeľne schudla a na jej tele môžete vidieť samé svaly - pôsobí dokonca ako osobná trénerka. S mamou Monikou, ktorá minulý rok varila v Bez servítky, sú si veľmi blízke a navzájom sa podporujú. Nebolo preto prekvapením, že si Chiaru Monika prizvala k vareniu! 

Inštruktorka pre šport a fitnes, aj takto samú seba Chiara označuje na Instagrame. Gény sa v rodine jednoducho nezaprú, veď aj jej mamina na sebe za tých pár rokov neskutočne zamakala. Láska k športu sa pravdepodobne preniesla aj na dcéru Moniky a obe počas pandémie koronavírusu trávili dni doma aktívne!

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sledujte Bez servítky aj dnes o 17:50 na JOJke!