Známy kúzelník z Česko Slovensko má talent si to namieril do Bez servítky: Spoznali by ste ho za sporákom?

Fanúšikom šou Česko Slovensko má talent je meno Dušan Cápa určite povedomé. Svoje šťastie skúsi tento týždeň v Bez servítky!

Kúzelník a iluzionista sa predstavil v niekoľkých ročníkoch talentovej súťaže. Prvýkrát to bolo v roku 2012. Odvtedy uplynulo deväť rokov. So svojou kúzelnou šou sa pokúsil zaujať aj pred dvomi rokmi, tento rok si to však namieril namiesto talentovej do kuchárskej relácie. V Bez servítky bude tento týždeň kúzliť pri sporáku. Predstaví sa ako úplne prvý hostiteľ a pre hostí si pripraví tradičné menu, no jeho dezert bude inšpirovaný aj jeho kúzelníckym umením!

Zdroj: TV JOJ

Svoje kúzelnícke triky dnes použije aj pri varení. Tie mu však nepomôžu natoľko, ako jeho pomocníčka v kuchyni. Otázne je, akých hostí dnes ostrieľaný iluzionista privíta a či im bude jeho menu chutiť. Všetko zistite už už dnes podvečer na obrazovkách televízie JOJ!

Pred kamery ČSMT sa prvýkrát postavil v roku 2012:

Chcete si varením zarobiť 1000 za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sledujte reláciu Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!