Majka sa v kuchyni riadi niekoľkými dôležitými heslami: TÝMTO si nielen získate, ale aj udržíte chlapa!

Malá vzrastom, veľká hubou. Mária Patková dnes v kuchyni povie niekoľko dôležitých múdrostí!

Prezývku "Malé pivo" si Majka vyslúžila vďaka svojmu vzrastu. Necelých stošesťdesiat centimetrov ju však nikdy neodradilo od toho, aby stále v úzadí. Naopak, kuchárka je rada stredobodom pozornosti a dnes si ju získa v kuchyni. Okrem toho, že Mária je profesionálna pekárka, oplýva tiež niekoľkými životnými skúsenosťami. Tridsaťpäť ročná žena dobre vie, ako ma vyzerať spokojný chlap. Toho svojho si už získala a čoskoro sa za neho vydá. "Ja som zástancom toho, že sýty chlap je spokojný chlap. Vraví sa, že chlapa nikdy nepusti z domu plnými guľami a prázdnym žalúdkom," povie Majka životnú múdrosť, ktorou sa očividne sama riadi! 

Zdroj: TV JOJ

Jej menu však ostatní ohodnotia ako príliš sýte - mäso bude v predjedlo aj v hlavnom jedle a sladká bodka tiež nebude pre Nikolku, ktorá dbá na svoju postavu, zrovna výhrou. Recepty Márie Patkovej, ale aj ďalších kuchárov, nájdete TU.

Chcete si varením zarobiť 1000 za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sledujte reláciu Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!