Konkurencia jasala a diváci ich chceli hneď napodobniť: TOTO sú najklikanejšie recepty roku 2021!

Inšpiratívne recepty, ktoré nadchli konkurenciu aj divákov. Na týchto 10 receptov si v uplynulom roku kliklo najviac divákov Bez servítky!

​Milovníci sladkého si prišli na svoje, ak vyskúšali Babičkin jablkový koláč. Ak máte jabĺk v zime nazvyš, s receptom budete mať určite úspech aj u vás doma. S dobrými receptami na sladké pochúťky sa v Bez servítky vrece roztrhlo. Zákusok s názvom Trochu inak je kombináciou lahodného karamelu a jabĺk. Pre zdatné kuchárky je tu torta od šikovného Mariána z Veľkého Lapáša. Cheescake patrí medzi častý dezert v našej relácii. Pre športovcov je tu jeden s pridaným proteínom či variant s makom. Definitívne prvenstvo patrí však receptu na iný cheescake. Kombinácia vlašských orechov, medu, bielej čokolády a lahodného krému nadchla nielen konkurenciu v Bez servítky, ale aj divákov relácie.

Recept na cheescake od Natálie Froľovej si vyslúžil najväčší úspech v roku 2021! 

Zdroj: TV JOJ

Inšpiráciu na rýchly nedeľný obed vám môžu dať zemiaky s bryndzou, ktoré dopĺňajú netradične sušené paradajky a slivky. Ak ste skôr na mäso, krok vedľa nespravíte s bravčovou panenkou, ako prílohu však zvoľte netradičné mrkvové pyré. Slaná roláda bude skvelým receptom, ak ste si rozhodli dať v novom roku predsavzatie zdravšie žiť. Roláda je z cukety a je plnená tvarohovým syrom. Natália Froľová bodovala nielen s dezertami, ale aj hlavným jedlom - morčacie v spojení sladkých hrozienok a mandlí? Kým nevyskúšate, nezistíte, o akú špecialitu ide! 

Cuketovú roládu musíte vyskúšať aj u vás doma! 

Zdroj: TV JOJ

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Na nové časti Bez servítky sa môžete tešiť už 10. januára 2022!