Leo, ktorý v Bez servítky pokľakol pred milovanou má novinku: Odpadnete, ako zmenil image!

Lea si diváci Bez servítky môžu pamätať vďaka víťazstvu, ale aj zásnubám priamo vo finále tejto šou. Prednedávnom sa pochválil novinkou na svojej sociálnej sieti!

Vydal nový singel s názvom Matrix. Pieseň mu vyšla pod umeleckým menom "Prema". Nejde však o jeho hudobnú prvotinu. Prvú skladbu publikoval už pred niekoľkými rokmi. V novej skladbe počujeme aj jeho názor na život v našej krajine. "Za naše životné sklamania nemôže štát, politici, mimozemšťania alebo ilumináti, alebo ktokoľvek iný. Som to ja, kto sa musí zmeniť. Som to ja sám, kto je zodpovedný za svoj život," znejú slová nádejného rapera v novej piesni. Či bude mať jeho skladba úspech a budeme ju počuť aj v rádiách, ukáže čas! 

Okrem toho Leo zmenil radikálne svoj zovňajšok. Rozhodol sa zbaviť vlasov, a to úplne. Oholená hlava spravila v jeho vzhľade veľkú zmenu. Či sa jeho nový zovňajšok páči aj Poline, je otázne. Vyzerá to, že pár spolu stále tvoria. Prednedávnom vybehol  Leo spraviť Poline nové fotky, keďže sa venuje aj fotografovaniu. Svoj vzťah však inak na sociálnej sieti neprezentujú často! 

Zdroj: IG/premaoff

Vypočujte si Leov nový hudobný počin!

;

Relácia Bez servítky sa vracia na obrazovky TV JOJ už v pondelok 10. januára 2022!