Gizka Oňová spôsobí v Bez servítky poriadny rozruch: Meškanie či odvážne tanečné kreácie!

V prvom týždni v novom roku sa môžete tešiť na skutočne vyšperkovanú zostavu kuchárov. Uvidíte viaceré známe tváre, medzi nimi aj legendárnu Gizku Oňovú!

A tá, ako to už je pre ňu typické, príde dnes so slovami "musela som niečo riešiť". Vyzerá to tak, že starostlivá manželka nenechá svojho milovaného bez večera napriek tomu, že ona si šla zajesť na návštevu. Z tohto dôvodu nepríde k prvej hostiteľke - Silvii - so zvyšnou zostavou, ale po svojich. Keď ju ostatní súťažiaci zazrú, okamžite sa im rozšíria oči prekvapením. Jeden z kuchárov prizná, že vidieť Gizku na vlastné oči je pre neho obrovským zážitkom!

 

A bude poriadna sranda. Silvia si pre hostí pripraví akčný program plný tanca a známa dôchodkyňa si príde na svoje. Okrem Gizky tento týždeň v obľúbenej kuchárskej relácii uvidíte aj Michala Domonkoša, ktorý sa okrem režírovania či dabingu občas mihne aj na obrazovke - napríklad ako policajt v Policajtoch v akcii na JOJke. Prvý deň navarí Silvia, ktorá je srdcom východniarka, ďalšie dni uvidíte utáraného Patrika či tajomného Daniela. Po dlhšej dobe uvidíme zostavu s prevahou chlapov. No, ako jeden z účastníkov tohto týždňa povie, Gizka je za dve! 

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Nenechajte si ujsť novú série Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!