Oheň na terase vystrieda plameň vášne: Silvia a Daniel nepoprú vzájomné sympatie!

Mladý, no veľmi šikovný kuchár všetkých prekvapí svojím menu. Grilovanie v zime? To sa často nevidí. Oheň však nebude jediné, čo dnes v Bez servítky vzplanie!

Single Silvia prizná, že jej je Daniel sympatický. Podľa jej vlastných slov by však mladšieho partnera nechcela. Čo je škoda, pretože ani dvadsaťštyriročnému Danielovi nie je sympatická ryšavka ľahostajná. Medzi kuchármi je len osemročný vekový rozdiel. "Prírodné ryšavky sú mi veľkou slabosťou," zaznie z úst Dana. "Silvia bola celý čas pri polievke ticho, pretože hltala Daniela pohľadom," neujde Michalovi. A skutočne, Silvii dnešné menu veľmi chutilo. Aj Daniel v pondelok priznal, že by mu nevadilo, keby mu žena ako Silvia varila každý deňOheň však dnes večer vzplanie každopádne. Odvážny kuchár sa pustí do prípravy woku a bude to poriadne nebezpečné. Plamene budú šľahať do obrovskej výšky. Dúfajme, že Danielovi dnes nezhorí obočie ani jedlo!

 

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sledujte Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!