Michal Domonkoš má doma sexi fitnesku: Jeho priateľku si môžete pamätať z Bez servítky!

Herec, ktorého môžete vidieť na obrazovkách TV JOJ ako akčného policajta, má doma krásnu ženu, ktorá vám je možno známa!

Michal sa má skutočne čím chváliť. Jeho priateľka Iveta, ktorá sa v kuchárskej šou predviedla v máji minulého roka, je fitnes blogerka. Vedie si blog, na ktorý pridáva zdravé recepty, tipy na cvičenie, outfity, cestovateľské rady a návody na to, ako ostať krásnou. Jej profil na Instagrame sleduje viac než dvadsať tisíc fanúšikov. To, že na svojom tele pravidelne pracuje, je vidieť. S Michalom žijú spolu so psíkom a okrem toho, že si zdravo varia, spoznávajú svet. Tento rok stihli už aj Dubaj!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Michal Domonkos ??? (@michaldomonkos)

 

​To, či Iveta prinesie v kuchyni Michalovi šťastie, sa ešte uvidí, každopádne sa dnes rozhodne o tom, kto navaril v prvom týždni tohto roka v Bez servítky najlepšie. Bude to Gizka, ktorá pripravila jedlo ako pani alebo Patrik, ktorý si myslel, že navarí na pána? Pozval by za výhru Daniel Silviu na večeru alebo víťazstvo pripadne poslednému kuchárovi tohto týždňa? Sledujte dnešnú epizódu a zistite to! 

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sledujte Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!